De Urban City Run 053 is een initiatief van Sportaal. Wij zijn spelverdeler in sport.

TELEFOON: 
053 – 488 89 00

E-MAIL:  
info@ucr053.nl

ADRES: 
J.J. van Deinselaan 2, Enschede

Instagram

Bij deelname aan dit evenement accepteer je de Algemene Voorwaarden.

De start-finish en eventlocatie bij de Performance Factory (Hoge Bothofstraat 31-49, Enschede) is uitstekend bereikbaar. Wij adviseren deelnemers met de fiets te komen.
Betaald parkeren is mogelijk op het parkeerdek van gebouw Oost van de Performance Factory.

Klik hier voor een routebeschrijving en parkeertarieven.

De #UCR053 2019 kent twee afstanden, namelijk 5 km en 7,5 km. Bij de inschrijving geef je een voorkeursafstand door, maar het is geen probleem om tijdens de run nog te switchen van afstand.

De kosten voor deelname zijn €15. Dit geldt voor beide afstanden.

Het maximum aantal startplaatsen is 1000.

De minimale leeftijd voor deelname is 12 jaar.

Deelnemers kunnen zich in de Performance Factory (gebouw Oost) omkleden. Er is geen douchegelegenheid. In de gebouwen van de Performance Factory bevinden zich voldoende toiletten voor deelnemers en publiek.

Deelnemers kunnen in de Performance Factory (gebouw Oost) in de daarvoor ingerichte ruimte hun baggage achterlaten. Dit is op eigen risico, er is geen bewaking aanwezig.

Alle deelnemers ontvangen het unieke #UCR053 Runningshirt. Dit Runingshirt is je startbewijs en dien je verplicht te dragen. Zonder Runningshirt kun je de deelnemende gebouwen niet betreden. De deelnemers ontvangen geen startnummer.

Tijdens de #UCR053 ontdek je Enschede op een andere manier, neem hiervoor de tijd. Er is geen wedstrijdelement en daarom ook geen tijdsregistratie.

1000

Deelnemers